BOVAG IN DE BUURT

 

Na het enorme succes van vorig jaar met maar liefst 800 bezoekers, is BOVAG ook dit jaar weer bij u in de buurt. In maart en april organiseren we dit jaar zelfs op acht locaties verspreid over het land de regiobijeenkomsten van BOVAG Onafhankelijke Autobedrijven. Wat staat het onafhankelijke autobedrijf te wachten de komende tijd? En wat kunt u daarbij van BOVAG verwachten? U komt toch ook? Meld u aan!

In korte en praktische presentaties praten wij u bij over onderwerpen als:

  • Energiebesparende maatregelen binnen uw bedrijf
  • Proactief verkopen: Een klant benaderen, voordat hij zelf actief op zoek gaat naar een andere auto. Hoe pak je dat slim aan?
  • Impact van rijhulpsystemen (ADAS) op aftersales en update over Pass Thru
  • Nieuws rondom RDW: import, recalls en sanctioneringsbeleid

Vertel en vraag het BOVAG
We horen ook graag wat er bij u leeft. Wat kan BOVAG volgens u anders of beter doen? Wat doen we juist goed? Of stel uw vraag over actuele onderwerpen als cao, klimaatakoord etc. U kunt uw vraag of opmerking in het aanmeldformulier vermelden. Voorzitter Gerard ten Buuren zal daar tijdens de bijeenkomst op reageren. Ook na afloop van het programma kunt u alles aan ons kwijt via de ‘vertel en vraag het aan BOVAG-box’.

Cabaretier Rob Urgert
In 2016 was hij ook al bij de regiobijeenkomsten. Nu is hij terug met een nieuwe, inspirerende en hilarische show: “Hoe krijg ik een geniaal idee in 30 minuten?” Rob geeft in een flitsend half uur zijn visie op creativiteit en innovatief denken. Hoe leer je te denken buiten de gebaande paden? En: als je geen genie bent, hoe kom je er dan toch zo dicht mogelijk bij in de buurt?" Een mooie combinatie van humor met inhoud op niveau.

Uiteraard is er ook volop gelegenheid om bij te praten met collega-ondernemers uit uw eigen regio en met medewerkers van BOVAG. Of loop een rondje langs de informatietafels en laat u door BOVAG en zijn partners informeren over diverse producten en diensten.

Programma, data & locaties
We ontvangen u graag om 17.30 uur met een warm buffet. Eet u liever thuis? Dan ontvangen wij u graag om 18.30 voor een kopje koffie/thee. We sluiten de bijeenkomst om 21.30 uur af met een gezellige borrel. Kijk in het tabblad locaties wanneer we bij u in de buurt zijn. Onder het tabblad programma leest u het uitgebreide programma.

Aanmelden
Deelname aan de regiobijeenkomsten is geheel gratis en u mag ook uw partner, compagnon of collega meenemen. Klik op onderstaande button om u aan te melden.