GEANNULEERD | BOVAG IN DE BUURT

De in september en oktober geplande regiobijeenkomsten van BOVAG Onafhankelijke Autobedrijven gaan helaas niet door. Met de recente corona-ontwikkelingen willen we geen enkel risico nemen. Het gaat immers om negen regiobijeenkomsten door het hele land in een relatief korte periode. Met in totaal ruim 500 te verwachten bezoekers en een groep BOVAG-medewerkers die deelneemt aan alle bijeenkomsten.

Zekere voor het onzekere
Ondanks alle voorzorgsmaatregelen die we genomen hadden (1,5 meter protocollen, goede ventilatie, aangepast programma) nemen we het zekere voor het onzekere. En daarom laten we deze rondreis met regiobijeenkomsten door heel Nederland niet door gaan. Gezondheid en veiligheid staan immers voorop. Geen leuke beslissing, maar ons inziens wel de juiste.

Andere vorm
We hebben echter wel veel informatie die we met u willen delen. En we zijn natuurlijk ook benieuwd hoe u allen dit bijzondere jaar met alle coronaperikelen ervaart en welke vragen er bij u zijn. Daarom zijn we nu druk bezig om een goed alternatief te vinden voor de regiobijeenkomsten. Bijvoorbeeld een soort tv-show online, met video’s over specifieke brancheonderwerpen die u op een later moment nog eens terug kunt kijken. Er is van alles mogelijk, maar dat willen we nu goed uitwerken. We streven ernaar dat we in oktober op die andere manier met u in contact kunnen komen. We houden u daar de komende periode natuurlijk over op de hoogte.

We wensen iedereen zowel zakelijk als privé het allerbeste en een goede gezondheid! Heeft u vragen, neem dan contact op met autobedrijf@bovag.nl of uw accountadviseur.