BOVAG IN DE BUURT

Na het enorme succes van vorig jaar met maar liefst 850 bezoekers, is BOVAG ook dit jaar weer bij u in de buurt. In maart en april organiseren we dit jaar zelfs op negen locaties verspreid over het land de regiobijeenkomsten van BOVAG Onafhankelijke Autobedrijven. Ook leden van de afdeling BOVAG Autodealers nodigen wij van harte uit hierbij aanwezig te zijn, omdat u in veel gevallen voor dezelfde uitdagingen staat als het onafhankelijk autobedrijf. U komt toch ook? Meld u aan!  

In korte en praktische presentaties praten wij u bij over onderwerpen als:

Toegang tot originele fabrikantendata
Om moderne auto’s te repareren en onderhouden heb je toegang tot fabrikantendata nodig. De auto naar een dealer brengen is een optie, maar er zijn meer alternatieven. En deze zijn lang niet zo ingewikkeld als u denkt. BOVAG helpt. Samen met grossiers, opleiders en andere partners uit de automotive branche brengen we belangrijke informatie bij elkaar op een nieuwe plek binnen mijnBOVAG. En u kunt zelf meer doen dan u denkt. De online plek waar u alles vindt over fabrikantendata: van de betekenis van begrippen, tot welke opties u als ondernemer hebt, met voor- en nadelen. Maar ook, hoe uw collega’s het aanpakken en welke tips zij hebben. Of simpelweg een stappenplan met links als u zelf aan de slag wilt. Tijdens de regiobijeenkomsten laten we u deze website zien en wat er nog meer op de planning staat.

De komst van elektrisch vervoer
De elektrische auto is in rap tempo de benzine- en dieselauto uit het straatbeeld aan het verdringen. Over tien jaar zal naar verwachting 75% van de nieuw verkochte auto’s in Nederland elektrisch zijn. En dat heeft gevolgen voor u als ondernemer. Hoe helpt BOVAG u met de impact op uw sales, techniek en bedrijfsvoering? En wat kunnen we leren van bijvoorbeeld Noorwegen?

Over the Air
Deze technologie werkt op basis van sensoren en actuatoren die onderhoud op afstand mogelijk maken. Voor updates aan de software van een auto, hoeft deze dus niet meer fysiek in de garage te staan, ze kunnen zelfs rijdend worden uitgevoerd. Wat houdt Over the Air precies in? 

Wet Arbeidsmarkt in Balans
De Wet Arbeidsmarkt in Balans (WAB) is sinds 1 januari van dit jaar van kracht. Een flink aantal regels is hiermee veranderd. Wat betekenen de nieuwe regels rond arbeidscontracten en ontslag voor u?

Nieuws rondom RDW
BOVAG en RDW zijn regelmatig met elkaar in gesprek. Op de regiobijeenkomsten behandelen we enkele actuele dossiers, zoals recalls en apk. Uiteraard horen we ook graag van u welke punten wij zelf moeten agenderen bij RDW. 

Stem op uw favoriete autolied
We sluiten de avond af met een muzikaal tintje. BOVAG is benieuwd wat uw favoriete autolied is. Met welk nummer in de auto zingt u heel hard mee? Niemand minder dan Radio 10 DJ Gerard Ekdom presenteert tijdens de regiobijeenkomsten de BOVAG Auto Top 90. Middels geluidsfragmenten en beeldmateriaal vertelt deze muziekdeskundige leuke anekdotes over jullie favoriete autonummers. Uiteraard hebben wij wel uw hulp nodig bij het samenstellen van deze Top 90. Stem op uw top 5 favoriete nummers! 

Vertel en vraag het aan BOVAG
Heeft u het idee dat BOVAG kansen laat liggen of doen we iets niet goed? Of moeten we vooral met iets doorgaan? We horen graag wat er bij u leeft. U kunt uw vraag of opmerking vooraf in het aanmeldformulier vermelden. Voorzitter Gerard ten Buuren zal daar tijdens de bijeenkomst op reageren.

Uiteraard is er ook volop gelegenheid om bij te praten met collega-ondernemers uit uw eigen regio en met medewerkers van BOVAG. Of loop een rondje langs de informatietafels en laat u door BOVAG en zijn partners informeren over diverse producten en diensten.

Data en locaties
We ontvangen u graag om 17.30 uur met een warm buffet. Eet u liever thuis? Dan ontvangen wij u graag om 18.30 uur voor een kop koffie/thee. We sluiten de bijeenkomst om 21.30 uur af met een gezellig borrel. Kijk in het tabblad locaties wanneer we bij u in de buurt zijn.

Aanmelden
Deelname aan de regiobijeenkomsten is geheel gratis en u mag ook uw partner, compagnon of collega meenemen. Klik op onderstaande knop om u aan te melden.