Aanmelden

Bent u BOVAG-lid? Klik dan op onderstaande button om u aan te melden, d.m.v. uw 8 cijferig lidmaatschapsnummer.

 

Bent u een relatie? Klik dan op onderstaande button om u aan te melden, d.m.v. uw aanmeldcode.

 

 

BOVAG-leden
Voor BOVAG-leden is het jaarcongres voor twee personen gratis toegankelijk. Het jaarcongres is de dag voor u als ondernemer, maar zeker ook voor uw zakenpartner of medewerker. Wij raden u dus zeker aan om hem of haar mee te nemen naar Nieuwegein. Kunt u zelf om wat voor reden dan ook niet komen? Ook dan is uw medewerker van harte welkom. Wilt u met meer dan twee personen komen? Stuur dan een e-mail naar events@bovag.nl

TIP: Als u de aanmeldlink in een van onze e-mailuitnodigingen klikt, is het aanmeldformulier grotendeels al automatisch voor u ingevuld.

Relaties met uitnodiging
Speciale relaties van BOVAG ontvangen begin september een uitnodiging met daarbij een persoonlijke aanmeldcode.

Relaties zonder uitnodiging
Bent u relatie en heeft u geen uitnodiging van ons ontvangen, maar wilt u het jaarcongres wel graag bezoeken? Stuur dan een e-mail naar events@bovag.nl.

Afmelden
Heeft u zich aangemeld, maar kunt u onverwacht toch niet aanwezig zijn op 8 oktober? Dat kan gebeuren, maar laat dit ons dan weten en stuur een mail naar events@bovag.nl o.v.v. 'afmelding jaarcongres' met uw naam en lidnummer. Bij afwezigheid zonder afmelding zijn wij helaas genoodzaakt € 50,- (exclusief btw) in rekening te brengen voor gemaakte cateringkosten.