Wegwijs. Willen. Weten. Doen.

Als ondernemer stippelt u uw eigen route uit. BOVAG ondersteunt u graag met informatie, inspiratie, advies en concrete stappenplannen. Daarom presenteren we tijdens het jaarcongres van BOVAG Onafhankelijke Autobedrijven onderwerpen en sprekers die u helpen voorsorteren.

Keuze uit maar liefst 17 sessies
Naast een boeiend plenair programma zijn er dit jaar drie soorten infosessies:

  • Inspiratiesessies: voor ondernemers die graag ideeën en inspiratie opdoen
  • Praktische sessies: voor ondernemers die concreet aan de slag willen met een stappenplan
  • Dialoogsessies voor ondernemers die graag met een specialist in gesprek gaan.

Ook kunt u op het beursplein bij de vijf infostands van BOVAG en haar partners terecht voor demo’s, checks en concrete vragen.

VroegBOEKactie
u3D1lfrrMIAjXlrZ.jpgBent u BOVAG-lid? Meld u dan voor 1 september aan. Onder de vroegboekers verloten we 50 exemplaren van het boek ‘Sales vanuit je hart’: een uitgave vol praktische tips en tools van Richard van Kray, een van onze inspirerende sprekers. Deze actie wordt mede mogelijk gemaakt door hoofdsponsor Bovemij.

 


NBC Nieuwegein: lekker centraal
nbc-buitenaanzicht.jpgDe locatie voor komende editie is congrescentrum NBC in Nieuwegein: modern, centraal in het land, vanuit alle windrichtingen goed bereikbaar en gratis parkeergelegenheid voor de deur. Bovendien hebben ze goede horecafaciliteiten in huis en staat gastvrijheid hoog in het vaandel bij dit familiebedrijf.

Bepaal uw eigen starttijd
xkGL6w9kGfTKoHtD.jpgBOVAG snapt dat het werk gewoon doorgaat, óók op dinsdag 8 oktober. Daarom begint het programma pas om 14.45 uur en bepaalt u zelf hoe laat u aanhaakt en welke programmaonderdelen u volgt. We beginnen en eindigen met een plenair programma. Tussendoor zijn er verschillende sessies of kunt u een van onze partners op het Beursplein bezoeken voor individueel advies.

 Programma in het kort

 Middag
 14.45 uur Ontvangst met koffie/thee
 15.30 uur Plenair congres 
 16.30 uur Infosessies, ronde 1
 17.15 uur Infosessies, ronde 2
 18.00 uur Infosessies, ronde 3

 Avond
 18.30 uur Netwerkdiner
 19.45 uur Plenair congres
 21.00 uur Netwerkborrel met onze club dj en saxofonist van de Dames Draaien Door.
 22.30 uur Einde programma
 
Aanmelden
Voor BOVAG-leden is het congres voor 2 personen gratis toegankelijk, dus meld u direct aan en kom op dinsdag 8 oktober samen met uw collega of partner naar Nieuwegein. Eventueel kunt u op een later tijdstip uw eigen programma nog wijzigen.

Hoofdsponsor

 SK1IFejlJcaYOOBo.jpg