SEIZOENSAFTRAP

Samen bezorgen we Nederland een fantastische kampeervakantie, elk jaar weer. Alle spelers in onze branche dragen daar op eigen wijze een steentje aan bij, vooral de 300 ondernemers van BOVAG Caravan- en Camperbedrijven. Natuurlijk is het seizoen voor caravan- en camperbedrijven allang van start gegaan, het zijn drukke tijden voor de branche. Maar kamperend Nederland staat nog te popelen om er weer op uit te gaan. En dankzij ons wordt die reis zorgeloos, goed voorbereid én veilig.

Het jaarcongres van BOVAG en KCI vindt eenmalig in het voorjaar plaats; op 1 april 2019 in Papendal. Daarom hebben we het jaarcongres omgedoopt tot dé seizoensaftrap van 2019. En alle toppers in de branche zijn van harte uitgenodigd om deze aftrap bij te wonen, u ook! Het belooft een energieke dag te worden. Het programma is informatief en boeiend voor iedereen in de branche: voor ondernemers én relaties, voor dealers én universele kampeerbedrijven.

U helpt kampeerders zorgeloos op weg en wij, BOVAG, zorgen voor de juiste randvoorwaarden. Zodat u als ondernemer kunt blijven doen waar u steengoed in bent. En dat is soms best een uitdaging, weten we. Hoe het BOVAG-netwerk u daar komend jaar een handje bij gaat helpen? Dat vertellen we u op 1 april.

Programma in het kort:
14:00     Ontvangst
14:30     Gezamenlijke aftrap
15:30     Parallelprogramma BOVAG & KCI
17:45     Gezamenlijke afsluiter
18:45     Diner
20:30     Einde programma

Keynote spreker: Paul Smit
idsJbguh8cTdBHJQ.jpg
Met het oog op het volle informatieve programma, sluiten we het programma luchtig af met veelgevraagd cabaretier en filosoof Paul Smit. Paul geeft een hilarisch kijkje in ons brein, combineert humor en inhoud, speelt in op de processen binnen organisaties en haakt in op thema’s als samenwerking, cultuur, beïnvloeding en verandering. Lachen gegarandeerd!


Dagvoorzitter: Janneke Willemse
uulg3gBBtvSpoQE2.jpg


Janneke Willemse is financieel journalist en beurscommentator bij RTL Z en een dagvoorzitter met verstand van zaken. Janneke zal alles op 1 april in goede banen leiden.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Aanmelden
Het BOVAG en KCI Jaarcongres is exclusief voor genodigden en gratis toegankelijk voor leden van BOVAG en KCI. Klik op onderstaande knop om naar de aanmeldpagina te gaan.

 WXFx23zHvfsCcVRS.png

Onze partners zijn er ook
Dit jaarcongres is mede mogelijk gemaakt door:

gimeg-logo-cmyk.jpg

 

isabella_logo_red_cmyk-1600px.jpg