Programma

15.30 uur Inloop en ontvangst
Warm welkom in het clubhuis van BOVAG en KCI, met een drankje en iets lekkers. Hét moment om alvast bij te praten met bekenden!

 
16.00 uur Gezamenlijke aftrap programma
De gasten van BOVAG en KCI trappen het programma gezamenlijk af. Maarten Mastop en Hans Louwers nemen tijdens deze aftrap op een luchtige en leuke manier het jaar met u door. Wat speelde er, wat hebben we met elkaar bereikt en welke ontwikkelingen zijn ons opgevallen? Welke ondernemersinitiatieven zagen we en waar zijn we als branche trots op? Zowel dieptepunten als hoogtepunten zullen de revue passeren.

 
16.30 uur BOVAG-programma
Klik hier voor het programma van BOVAG.

KCI-programma
Klik hier voor het programma van KCI.

 
17.45 uur Pauze, zaalwissel en tussendoortje

 
18.00 uur Slotspreker topscheidsrechter Bas Nijhuis
Topscheidsrechter Bas Nijhuis sluit ons inhoudelijke dagprogramma af met een buitengewoon boeiend en persoonlijk verhaal. De uit Enschede afkomstige Bas Nijhuis is nationaal en internationaal scheidsrechter en daarnaast ook nog ondernemer. Natuurlijk gaat Nijhuis uitgebreid in op wat hij op het voetbalveld allemaal meemaakt en neemt daarin geen blad voor de mond. Dit alles met een vleugje humor en leuke anekdotes!

18.45 uur Diner met BBQ-master! 
Zoals beloofd sluiten we onze branchedag af met een feestelijke avond, waarbij ontmoeting en gezelligheid centraal staan. Even snel eten is er dit jaar niet bij, want we hebben een heuse BBQ-master geboekt die werkt met ‘low and slow cooking’. U wordt gedurende de avond getrakteerd op meerdere gangen die ter plekke op de barbecue worden bereid.

 
21.00 uur Einde programma