SEIZOENSAFSLUITING

Ter afsluiting van het kampeerseizoen organiseren BOVAG en KCI als vanouds in november een gezamenlijk congres. Dit belooft weer een echte branchedag te worden, waarbij we als ondernemers en relaties samen de Seizoensafsluiting markeren. In het programma is daarom veel ruimte voor onderlinge ontmoeting en gezelligheid. Natuurlijk kunt u ook rekenen op een goed inhoudelijk programma. We blikken terug op het achterliggende jaar en u krijgt een uitgebreide update van belangrijke projecten, waarvoor we in april de aftrap hebben gedaan.

Het jaarcongres wordt dit keer gehouden in het kantoor van BOVAG en KCI in Bunnik, dat onlangs vernieuwd is. Adres: Kosterijland 15. Let wel op, vol is vol dit jaar. Dus meld u bijtijds aan!

Programma in het kort:
15:30     Inloop en ontvangst
16:00     Gezamenlijke aftrap
16:30     Programma BOVAG (gelijktijdig vindt het KCI-programma plaats)
17:45     Pauze, zaalwissel en tussendoortje
18.00     Slotspreker topscheidsrechter Bas Nijhuis
18:45     Diner met BBQ-master 
20:30     Einde programma

Slotspreker: Bas Nijhuis
Topscheidsrechter Bas Nijhuis sluit ons inhoudelijke dagprogramma af met een buitengewoon boeiend en persoonlijk verhaal. De uit Enschede afkomstige Bas Nijhuis is nationaal en internationaal scheidsrechter en daarnaast ook nog ondernemer. Natuurlijk gaat Nijhuis uitgebreid in op wat hij op het voetbalveld allemaal meemaakt en neemt daarin geen blad voor de mond. Dit alles met een vleugje humor en leuke anekdotes!

Diner met BBQ-master
Zoals beloofd sluiten we onze branchedag af met een gezellige avond, waarbij ontmoeting en gezelligheid centraal staan. En even snel eten is er dit jaar niet bij, want we hebben een heuse BBQ-master geboekt die werkt met ‘low and slow cooking’.  

 

Aanmelden
Dit jaarcongres is gratis toegankelijk voor BOVAG-leden, KCI-leden en speciaal genodigden. Bent u op 25 november zelf verhinderd? Laat dan een collega in uw plaats gaan, want ook een chef werkplaats of verkoopleider is van harte welkom. Vol is wel vol dit jaar, dus wees er op tijd bij. Klik op onderstaande button om u direct aan te melden.

LET OP: Aanmelden niet meer mogelijk, het congres zit vol.

 WXFx23zHvfsCcVRS.png

Onze partners zijn er ook
Dit jaarcongres is mede mogelijk gemaakt door: 

YcL5qOsRoC81VPye.jpg 8CfrK7MuZ77bxrR9.jpg
ctid5WrtoEAMBNrh.jpg 0nC6velBO47aALwj.png