BOVAG Jaarcongres

SAMEN OP REIS NAAR MORGEN
Op 3 december aanstaande gaan we samen op reis naar morgen. En deze reis maakt u samen met collega-ondernemers. Die dag organiseert BOVAG een gezamenlijk congres voor ondernemers met een rijschool, voor scooter- en motorbedrijven én aanhangwagenbedrijven. Onderweg gaan we aan de slag met actuele thema’s en praten we u bij. We gaan het niet alleen hebben over wat u kunt doen om zelf succesvoller te ondernemen, maar ook wat het BOVAG-netwerk kan doen om u daarbij te helpen. Het programma vindt deels gezamenlijk plaats en deels met uw eigen afdeling. Uiteraard wordt deze dag niet alleen informatief en nuttig, maar ook gezellig en ontspannen. Gaat u ook mee op reis?

Bedrijvenmarkt | Met gezamenlijke partners
Vertrouwd onderdeel van het programma is de Bedrijvenmarkt. Deze wordt georganiseerd samen met partners van BOVAG en de drie afdelingen, namelijk: Bovemij, Ford Nederland, Dation, Smit, VekaBest, Enra, Innovam, OOMT én de BOVAG Loopbaancoaches.

Slotspreker | OMDENKEN
Het congresprogramma zit boordevol informatie en belangrijke zaken. Daarom sluiten we onze reis luchtig en leuk af met OMDENKEN. Deze club is vooral bekend van social media en bracht onder andere de boeken uit: ‘Ja-maar, wat als het lukt’ en ‘Ik ben oké, jij bent een SUKKEL’. OMDENKEN staat garant voor een leerzame, maar vooral ook grappige afsluiter. Op humoristische wijze en in een wervelend tempo wordt onweerlegbaar duidelijk dat OMDENKEN nog knap lastig is. Op de één of andere manier kleuren we toch het liefst binnen de lijntjes. Aan de hand van hilarische voorbeelden legt onze slotspreker uit wat OMDENKEN is en hoe fascinerend onze brein werkt.

Locatie | Fort Voordorp
Deze prachtige evenementenlocatie ligt tussen Utrecht en De Bilt langs de A27, centraal in het land.
Adres:
Fort Voordorp
Voordorpsedijk 28b
3737 BK Groenekan

Aanmelden

Dit jaarcongres is gratis toegankelijk voor BOVAG-leden en écht een aanrader. Niet alleen voor u als directeur/eigenaar, maar zeker ook voor bijvoorbeeld uw chef werkplaats, vestigingsmanager of opleidingsmanager. Dus neem gerust een collega mee. Bent u 3 december zelf verhinderd? Laat dan een collega in uw plaats gaan!

5bc5b16c49a67.png


Verhinderd? Laat het ons weten!

Bent u onverwachts verhinderd?
Dat kan helaas gebeuren.
Meld u dan wel af via
events@bovag.nl.


Hoofdsponsor

 bovemij_logo_rgb_full.jpg