Home

Geheim van de chef

plank_klein.pngWat zijn de ingrediënten van een succesvolle onderneming? En welke kwaliteiten heeft een topchef nodig om deze om te toveren tot een sterrengerecht? Tijdens het jaarcongres van BOVAG Onafhankelijke Autobedrijven op 4 oktober staat het thema Geheim van de chef centraal. Tijdens het congres krijgt u een uniek kijkje in de keuken van succesvolle ondernemers van binnen én buiten de branche. Op het menu staat inspiratie, informatie en interactie. Schuift u ook aan?

Sneak preview van uw accountadviseur

jos_overmars.jpgBent u nieuwsgierig naar het geheim van de chef? Op dinsdag 4 oktober krijgt u een uniek kijkje in de keuken bij ondernemers binnen én buiten de autobranche. Wat doen ze anders waardoor ze succesvol zijn? Klik hier voor de films.

VIP-parking = VOL

Het gaat goed met de aanmeldingen voor het jaarcongres. De eerste 125 bedrijven die zich hebben aangemeld voor het jaarcongres, krijgen toegang tot de VIP-parking. Zij parkeren hun auto op 4 oktober pal voor het Spant. Deze VIP-parking wordt aangeboden door hoofdsponsor Bovemij. De 125 vroege vogels die recht hebben op een VIP-plek, krijgen eind augustus bericht hierover.

Flexibel programma

BOVAG snapt dat het werk gewoon doorgaat, óók op 4 oktober. Daarom start het programma dit jaar later én zijn er meerdere instapmomenten. Zo kunt u zelf kiezen hoe laat u aanhaakt en welke programmaonderdelen u volgt. Inloop & ontvangst is vanaf 14:00 uur en om 14:30 uur wordt het programma officieel geopend. De dag eindigt om 20:45 uur met een swingende feestavond.

Wat is er aan de hand in retailland?

Retailland staat op zijn grondvesten te schudden. De ene na de andere retailreus sneuvelt of gooit het roer drastisch om. Wat is er precies aan de hand, welke veranderingen zien we en wat kan de autobranche daarvan leren?

Tell-a-friend

Kent u een BOVAG-ondernemer die volgens u beslist naar het jaarcongres moet komen? Geef zijn/haar naam dan aan ons door bij uw aanmelding. Als dank voor uw tip, krijgt u de speciale BOVAG-hapjesplank én u maakt kans op een avond live cooking met uw team of met klanten in uw bedrijf. Deze prijs is mede mogelijk gemaakt door onze hoofdsponsor Bovemij. Klik hier voor meer informatie.
Aanmelden


Het jaarcongres is een dag voor u als ondernemer, maar zeker ook voor zakenpartners en medewerkers. Kom 4 oktober dus gerust samen naar Bussum. Kunt u zelf niet komen? Ook dan is uw medewerker van harte welkom.

aanmelden.png

Bent u een relatie? Klik dan hier om aan te melden met uw unieke code.

aanmelden.png


Laatste nieuws

15 augustus 2016
Topscheids Björn Kuipers is uitsmijter programma jaarcongres

8 juni 2016
Tien halve finalisten in tiende verkiezing
Autobedrijf van het Jaar 2016-2017Hoofdsponsor


bovemij_logo_cmyk_full.jpg

Co-sponsoren

 brezan.jpg   marktplaats.jpg   mijngarage.jpg   rdc.jpg